torsdag den 10. september 2009

Sidney Lee nøgen

Sidney Lee kan nu ses på nogle vovede billeder hvor han gemmer pikken mellem benene og leger pige. Han fortæller selv at han grundet hans ekstreme personlighed, var frisk på at få taget nogle halvnøgne billeder til The Rock *N* Roll Magazine.

At Sidney Lee har en ekstrem personlighed, må man give ham ret i. Ikke mange formår at udstille sig selv på så pinlig vis, og ikke kunne skelne mellem hån og ros. Endvidere har der også floreret rygter om Sidneys psykiske tilstand som ifg. mange fra Nyboder skolen, ikke er helt tip top.

Sidney Lee har smidt en video på sin youtube-profil, hvor Casper Christensen håner ham. I bedste Sidney-stil, overser han fuldstændig at det er hån - hvor blev Sidneys invitation i øvrigt af? Måske at den blev smidt ud efter Sidneys hvide løgn om Vild med dans deltagelsen?

Se videoen her.

SidneyLife.dk er Sidney stoppet med at godkende kommentarer. På hans nyeste indlæg er der dog én godkendt kommentar - den har han selv skrevet, med mindre at der er en anden der på samtlige spilsites kalder sig "Kasper Lee" og andet, samt er aktiv i samtlige debatter om Sidney Lee, hvor han tager ham i forsvar. You go girl!



Sidney Lee gemmer sin pik mellem benene og leger at han har en tissekone.

4 kommentarer:

  1. Kun denne kommentar:
    Hvad er formålet med disse billeder?? Kan det være pengemangel, grundet en større lejlighed i Kbh. K, samt bil i næste månede (Trans AM)der rækker kontanthjælpen nok ikke.

    SvarSlet
  2. føøøøøøøøjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj din behåret . ! . amina koyduuum

    SvarSlet
  3. han er bedre at sådan ser ud, han er langt ud fra be a wrestling guy. Han ligne at han har brugt kvindelig truser, føøøøøøøøjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hvor han klamt

    SvarSlet