fredag den 4. september 2009

Hvor er Sidney Lee?

Nu er det efterhånden ved at være noget tid siden, vi har hørt noget til Sidney Lee. Hvad mon han render og laver? Har Sidney Lee nået toppen af bjerget, er de 15 minutter ved at være ovre? TV2 må forventes at have blacklistet Sidney Lee efter hans lille løgn om invitationen til Vild med dans, hvor det viste sig at det i virkeligheden var Sidneys fiktive manager der havde taget kontakt til TV2 - og ikke omvendt. TV3 har nu også fået en smagsprøve på Sidneys kunnen i Fangerne på fortet, hvor Sidney var yderst passiv og kun peb et par gange, med hans feminine stemme.

På trods af at han for en måned siden skrev et indlæg på hans mislykkede portal, hvor han lovede nye opdateringer igen, har det været dødt med opdateringer fra Sidneys spændende liv, lige siden.

Der er dog en masse aktivitet på Youtube, hvor Sidney dagligt logger ind og sletter kommentarer til hans mange videoer. Jeg husker stadig at Sidney samtlige gange har udtalt at han som den kendis han er, ikke ser sig selv i TV - dette forhindrer ham dog ikke i at smide videoer på Youtube, både fra Dagens mand, Singleliv, Fangerne på fortet, Zulu djævleræs og mange andre realityprogrammer hvor Sidney Lee har bidraget med dumme kommentarer, hvide løgne og billige grin.

Sidney Lee er som en åben bog; påtaget, usikker og en meget lille mand. Mon Sidneys "manager" er i gang med at finde nye jobs, hvor Sidney kan udfolde sig som den indholdsrige kendis han er. Eller har han mon travlt med hans mange job på jyske bodegaer, som han stadig ikke kan komme nærmere ind på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar