lørdag den 19. september 2009

Gennemgang af singleliv

Sidney Lee i byen
Jeg har her til aften kæmpet mig igennem 4 afsnit af Singleliv, som selveste Sidney Lee har lagt op. Jeg må indrømme at det har været ganske underholdende at se Sidney Lee dumme sig mere end nogensinde før.

Sidney Lee siger at han syntes det var fedt at folk råbte tudefjæs da han gik i gulvet efter 6-7 sekunder i ringen med tøffe. Som altid skaber Sidney Lee paralleller til wrestlingverdenen, hvor han kan se sig selv være the bad guy som folk buh'er af. Det' flot, Sid...

Som I nok allerede er klar over, er Sidney ikke svær at gennemskue. Det er da også tilfældet da han fortæller om boksekampen med Stig Tøfting, hvor han gentagende gange fortæller slavisk, at boksekampen var ét stort pr-nummer og bla bla. Men fakta er at der var arrangeret afterparty for manden, som på trods af dette, valgte at skride i skam over sin præstation.

I Singleliv ser vi Sidney læse et brev op som han har fået på facebook. Det sjove er at brevet oser langt væk af pis. Og som altid er det pis på Sidneys bekostning, men uden at Sidney skænker det en tanke.

Sidney Lee får fanpost
En bruger skriver som kommentar til youtube-videoen, at det er hans veninde der har sendt den mail og at den i særdeleshed er skrevet i sjov, på bekostning af den kære Sidney-dreng. Fantastisk at det kom med i Singleliv!

Vi ser gentagende gange Sidney til træning, og det foregår da selvfølgelig i én og samme tanktop, som i øvrigt også er den samme tanktop som han træner i, i "træn med Sidney"-videoerne, som B.T. skød. Den går nu også godt til hans efterhånden udtjente patronbælte og den loyale røde kasket. Hvad mon Sidney bruger sine millioner på?

Sidney Lee som bums
Sidney er vågen om natten, ser dokumentarer om rumvæsner og spiller videospil på hans arkademaskiner som minder ham om hans lykkelige barndom - men det var dengang han hed Søren, så det snakker vi altså ikke om. Om eftermiddagen står han op - tøjet har han sovet i og kasketten gør at han drømmer dejlige drømme om livet som kendis i Danmark. Når man er kendt, behøver man ikke at have et arbejde som andre dødelige.

Sidney Lee bruger make-up
Inden Sidney Lee skal til fotoshoot på Nasa, skal have han selvbruner i hovedet. Det giver den karakteristiske orange kulør som kendetegner den ikke-påtagede Sidney Lee. Hans fotograf ven har i øvrigt hyret Sidney, fordi han har enorm stor respekt for at nogen tør være 100% sig selv og som ingen anden. Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet da fotografen sagde dette. Sødt...

Noget der går igen hele vejen igennem Singleliv, er Sidneys evige bemærkninger omkring hans travle liv, utallige opringninger, facebook-mails (hvoraf man kun så én i hans indbakke, for resten var grupper om ham selv, som han selv har tilmeldt sig), de mange kendis-fester hvor Sidney altid er inviteret. Han savner for øvrigt en kæreste han kan komme hjem til når han ugentligt er til releaseparties og lever livet som kendt med de kongelige og Mads Mikkelsen. Han er stadig ved at vænne sig til tanken om at være landskendt, for det er bare kommet så pludseligt og det skyldes hans ekstreme personlighed.


Sidney Lee i sengen
Sidney vågner med Pussy ved sin side. En ny dag kalder, for nu skal Sidney til fotoshoot, på date, i træningscentret og besvare fanmails på facebook. I weekenden er Sidney gæstebartender på diverse bodegaer i jylland og wrestlingstjerne. Han gør også karriere som skuespiller og har tidligere udtalt "you ain't seen nothing yet". Vi venter spændt på Sidneys gennembrud!

Faldt over en kommentar der lød nogenlunde sådan; "Hvor har I ondt i røven. Sidney griner hele vejen til banken". Ja, hele vejen til banken, når han skal hæve sin kontanthjælp :-)

Sidney Lee bruger i øvrigt en Android-baseret smartphone.

1 kommentar:

  1. Perfekt indlæg, Sidney er simpelthen en joke. I seneste singleliv prøver henslængt men med enorm stolthed at sige at hans interview på aftentv er det mest populære på DR's hjemmeside.. Ja Sidney du er en kæmpe stjerne.. fuck han er morsom, et menneske uden et eneste gram selvindsigt skal man lede længe efter.

    SvarSlet