onsdag den 17. juni 2009

Sidney Lee's ekstreme personlighed

Ifølge Sidney selv, har han altid været en ekstrem person, der er vokset op med wrestling i TV og en stor fascination for the american way of life. Dette hænger dog ikke helt sammen med hans fortid, hvor han rent faktisk gik fra at være nogenlunde almindeligt klædt og kendt som Søren, til at være "ekstrem" med amerikansk accent og selvudnævnt wrestler og pro gamer. Hvad foregik der mon i hovedet på Sidney Lee?

Her ses to billeder af Sidney Lee, fra den tid han ikke ønsker at dele med andre.


(Klik på billederne for at se dem i stort)

Hvor knækkede filmen? Hvad gik der igennem hovedet på Sidney (dengang Søren)? Var han træt af at ikke at blive hørt, at falde ind i mængden? Savnede han anerkendelse?

Sidney er og bliver et sandt mysterie - men én ting er sikkert; Dem der tager hans forsvar og argumenterer for at Sidney er en ekstrem person og at han skal have ros for at turde være sig selv, har ikke fulgt med i psykologitimerne. :-)


Sidney og Pussy

4 kommentarer:

  1. Hvis han ikke ønskede at nogle fik noget at vide om hans almindelige fortid havde han nok ikke lagt de her billeder ud på facebook, hvor du har dem fra.

    SvarSlet
  2. Nu skal du ikke have for høje tanker om Sidney Lee. Jeg tror slet ikke at han tænker så langt. Men en helt anden ting er, at det er hans ekskæreste der har lagt dem ud - ikke ham selv.

    SvarSlet
  3. haha "Søren"... JAmen er han ikke progamer altså er det ikke det han tjener penge på. Eller er han i virkeligheden førtidspensionist eller noget..hahaha..

    SvarSlet
  4. han er da for klam,der er satme ikke noget at sige til,at den flade klamme nar er single. kun en gammel klam rynket somalier vil skuda ha hans benet grimme røv...

    SvarSlet