fredag den 21. august 2009

Sidney Lee løj om Vild med dans

Sidney Lee var hurtigt ude og fortælle at han takkede nej tak til at deltage i TV2 programmet Vild med dans, da han ikke var den store danser. Nu viser historien sig at være en helt anden.

Underholdningschefen hos TV2 udtaler: "Han henvendte sig selv til os. Sådan husker jeg det. Men fred være med det. Sådan er hans karriere jo strikket sammen"

Gad vide hvor mange programmer Sidney Lee også har løjet om? Mon ikke at han også selv har taget kontakt til Kanal 4, TV3, osv.?

Hvor er det pinligt.

Kilde: EB

2 kommentarer:

  1. Prøv at læse Politiken fra i dag. læg mærke til de tal han slynger ud: 600 mennesker kom op til ham om dagen på Roskilde, for at få taget et billede sammen med ham, og overvej om det er realistisk. Han skriver, at der kommer 17.400.000 hits frem når man googler "Sidney Lee". Det rigtige svar er 16.400.000 og dette antal dækker over andre end ham. Det er altså ikke DEN Sidney Lee der får så mange hits. Han hævder at leve af den indtægt han har som celeb og prospiller, men nævner intet om mors og fars hjælp, samt pension.

    Susie

    SvarSlet
  2. Det hjælper vel også at navnet Lee er et meget almindeligt navn i Kina...

    SvarSlet