søndag den 26. april 2009

Sidney Overgaards dystre fortid

Internettet er en fantastisk opfindelse. Sidney Overgaards tidligere klassekammerater, bekendte og venner har flere steder skrevet om Sidneys dystre fortid. I denne tråd bringer vi løbende kommentarer fra folk der kender og har kendt den sande Sidney. Stay tuned!

Poul
april 19th, 2009 kl. 04:11

Hej Søren (Sidney),
Du husker mig nok ikke, men vi gik i skole sammen på Nyboder.
Jeg vil bare rose dig og sige godt gået - fedt at se at du har rejst dig efter alle dine psykiske problemer og nu virker på nogenlunde rette vej. Du var også alt for ung til at komme på invalidepension.
Håber alt er vel.

Søren 9. b


-

Anonym sagde ...
Haha. Ser ud til, at han skal være med i Sandhedens Time *krydser fingre*
Ærgeligt, at du ikke kender Sidney personligt, for så kunne du skrive om, at han er førtidspensionist, at hans rige forældre betaler hans lejlighed, at han blev døbt Søren, at han ikke har levet af at spille videospil, at han er patologisk løgner, at han har taget steroider, at han aldrig har haft et job, at han stjæler og røvrender sine venner uden at kunne se det forkerte i det, osv. osv. :D
Gode gamle Søren er sgu ikke rask i hovedet.

6 kommentarer:

  1. Det er jo tydeligt at det bare er nogle haters, som udgiver sig for at være nogle af hans gamle venner, da de begge to kalder ham Søren.

    SvarSlet
  2. For du VED at han ikke hedder Søren, men Sidney? Eller er du bare af den uddøende race der STADIG æder Sørens lort råt?

    SvarSlet
  3. Nu kan folk jo sagtens skifte navn op til flere gange. Så personen kan sagtens have heddet Søren i folkeskolen.

    SvarSlet
  4. Ja, men hvorfor så benægte det?

    SvarSlet
  5. tja nogle kan være meget underlige

    SvarSlet
  6. Haj. jaj er en man på 40 og jaj har læst jæres biskedder og jaj synnes adt i er langdt ude med jæres biskedder, jaj tænner vilt majet på Sidni Lii og jaj ser tit pogrammmer med ham. de fik maj til adt tængge på hans kat pussi den er såååå sød og den paser sååååååå got med ´sidni wwhoou. Når men ham søren. ahhr ja søren. gård de got syøren. jaj er på ínvalidpangsjon. ååhr ja. jaj kedder maj såååååååååå majet, og jeg sider lit og tængger på sidni. samen med min pusser kat, penic.
    savner jer ale og tængger på ale di gange vi var sammen.

    Knuuz Maj.

    SvarSlet