søndag den 26. april 2009

Sidney Lee: Giv mig en udfordring

En udfordring? Hvad med at være dig selv?

Først gav du afkald på de amerikanske terms, senere var det hestehalen. Begge afkald var uden tvivl, resultatet på den enorme kritik der forinden var haglet ned over dig.

Hvad bliver det næste, Søren? At du erkender at du aldrig har været pro gamer, at du aldrig har boet in the states, at du hed Søren, at sidneylife.dk er din egen kreation, at du er førtidspensionist - which is it?

3 kommentarer:

  1. Haha. Ser ud til, at han skal være med i Sandhedens Time *krydser fingre*

    Ærgeligt, at du ikke kender Sidney personligt, for så kunne du skrive om, at han er førtidspensionist, at hans rige forældre betaler hans lejlighed, at han blev døbt Søren, at han ikke har levet af at spille videospil, at han er patologisk løgner, at han har taget steroider, at han aldrig har haft et job, at han stjæler og røvrender sine venner uden at kunne se det forkerte i det, osv. osv. :D

    Gode gamle Søren er sgu ikke rask i hovedet.

    SvarSlet
  2. Se evt. (dele af) sandheden om ham her: http://tobiedk.wordpress.com/2009/04/23/breakning-sidney-lee-news-fantastisk-interview/ hvor han faktisk indrømmer han aldrig har været pro gamer! :)

    SvarSlet
  3. Super sørgeligt at der ikke er flere af os som kender ham en smule, der kommer frem med historier om hans sande natur.

    Hjemme hos mig har han stjålet DVD'er og CD'er, og når man så besøger ham, så gemmer han dem ikke engang væk.. de står bare på hylden samt med alt det andet. "Hov, der er mine DVD'er da lige, Søren?"

    "Jamen dem gav du mig jo sidst, ikke?"

    "Øh nej..."

    "Jamen så er det nok nogen jeg har købt selv."

    "Øh, nej... for du har ikke råd til den boks og det ved du også godt selv."

    "Nåh, men jeg har fået den af et tv-network, der, som vil ha' mig med på et ret sygt tv show, så for at bløde mig op har de ligesom sendt nogle gaver, ikke?"


    Det er virkelig tyndt at man kan blive så stor en tv-personlighed når man, som ham, bare ingenting kan og intet gør for andre overhovedet og end ikke har haft et arbejde nogensinde, som nasser på staten for at overleve, men som påstår at han tjener godt...

    fatter ikke det her land, mand.

    SvarSlet