søndag den 26. april 2009

Sidney Lee Overgaard på tynd is

Sidney 'Lee' Overgaard stillede for nylig op i et kritisk interview, hvor han blev stillet en række kritiske spørgsmål. Det er mig en gåde, at han selv har lagt interviewet på SidneyLife.dk, da det ikke ligefrem er til hans fordel. Bunder det I at Sidney's medieliderlighed undertrykker alle hans øvrige vitale sanser?



Har Sidney 'Lee' Overgaard nogensinde været "Pro gamer"? Jeg lader hans argumentation tale for sig selv.

6 kommentarer:

  1. Tænk at være en såkaldt "pro-gamer", og så have så svært ved at svare på, hvordan man tjener penge på det, hvem der er sponsere til evt sig selv eller turneringer og hvilke turneringer man har været med til.

    SvarSlet
  2. Hvor er intervieweren god! Han smiler og bekræfter Sidney tilpas meget til at holde ham velvillig og intresseret i at svare og fortsætte interviewet; samtidig med, at han fastholder sine spørgsmål og fokuserer på nogle af de urimeligheder og usikkerheder der omgiver denne selvbruner og hans "karriære".

    SvarSlet
  3. jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide HVOR i usa han boede...?

    SvarSlet
  4. ejnejnejnejnej hvor er det synd for ham! han forstår jo ikke noget! ingenting! og han har solbriller på!

    SvarSlet
  5. Han påstår jo også, at han er wrestler. Men han har vist aldrig wrestlet en eneste kamp, og han faldt fuldstændig igennem, da han prøvede at komme med i dansk pro wrestling (se bare klippene på youtube)

    SvarSlet