søndag den 11. oktober 2009

Sidney Lee VIL være kendt

Lige som man troede at Sidney var ved at være fortid, stormede han frem igen. Han gæstede Anders Lund Madsens nye talkshow, hvor han som sædvanlig formåede at snakke uden at sige noget - Sidneys største talent! Sidney Lee har også fået sig en tyrkisk bodybuilder-kæreste og erklæret at han har en IQ på 152, som han dog ikke ønsker at bevise i form af en IQ-test fra Mensa.

Sidney må efterhånden være den eneste der ved hvad der er rigtigt, og hvad der ikke er. Og dét må være en kunst i sig selv, som Sidney ikke altid mestrer lige godt.

Sidney Lee har uden tvivl venner der vejleder og rådgiver ham. I det seneste interview til ekstra bladet, hvor Sidney er på klub med hans nye kæreste, snakker han pludseligt om god PR og jeg ved ikke hvad. Sidneys ordforråd er blevet drastisk udvidet og han påpeger nu nogle helt nye faktorer, som han aldrig tidligere har været inde på. Endvidere fortæller han også at rollen som blank, er fuldstændig påtaget. Dette er på trods af at han flere gange tidligere har sagt, at han er 90% sig selv når han er "in the zone" eller bare "på", som vi andre ville sige det.

Hvem er det mon der tipper Sidney 'Lee' Hansen? Er det den homoseksuelle ven, Casper, der ud over at varme Sidney om natten, også vejleder ham om hans udtalelser til offentligheden? Min teori er at Sidney læser om sig selv på nettet, og når det i ny og næ sker, at en tager Sidney i forsvar og kommer med en brugbar teori, ja så vælger Sidney-drengen at bruge den! Der har jo længe været naive skeptikere der har talt Sidneys sag på nettet og brugt undskyldninger som "alt PR er god PR", osv. Det har Sidney nu taget til sig... Way to go, Sid.

Det har dog været en god uge for Sidney Lee, for han er nemlig kommet ud af hans kontrakt med det firma der stod bag SidneyLife.dk. Sidney har været meget frustreret over at han ikke har haft lov til at slette alle de kedelige kommentarer på hans SidneyLife.dk-portal (det vil altså sige 99% af kommentarene). Tillykke til Sidney og tak til bagmændene og kommentarskriverne for god underholdning.

2 kommentarer:

  1. Hvor har du fundet det med at han er kommet ud af kontrakten med det firma der står bag Sidneylife.dk?

    SvarSlet
  2. I skole bladet kaldt "Chili" har Sidney Lee hævdet at han har nærmest geniale evner i at kunne huske film dato'er. Et par spørgsmål senere nævner han at hans yndlingsfilm er "RoboCop" fra 1988. En enkelt Wikipedia søgning afslører at RoboCop er fra 1987.

    Nok ikke det helt store, men du bør vide det til senere udnyttelser.

    SvarSlet