mandag den 5. oktober 2009

Sidney Lee er forelsket

Sidney Lee har fået en kæreste ved navn Zara Yüksel. Efter lidt research viser det sig at de muligvis matcher hinanden ganske godt. Zara Yüksel er 25 år og har både deltaget i Dagens mand som isdronning og i Paradise hotel på TV3. Hun arbejder i en butik ved navn Fit4fight i Århus, hvor hun sælger kosttilskud og kampsportudstyr. Hun træner bodybuilding 5 dage om ugen og bl.a. stillet op til Body fitness 2009.

De begyndte at skrive sammen på DKBN for 3 år siden og har efterfølgende skrevet lidt sammen på Facebook og endeligt var hun med i optagelserne til Singleliv hvor Sidney var på job som gæstebartender.

Se denne video hvor Sidney lige skal have hjælp til at huske hvor hun er fra. Sødt par... Mon deres IQ sammenlagt svarer til en normalt begavet?

Zara YükselZara Yüksel

6 kommentarer:

  1. Nu hvor i ikke kender mig "hans kæreste" så kan i nok hellere ikke vide hvor begavet jeg er. Så synes det er noget være crap at fyre af !

    SvarSlet
  2. Ved forresten ikke hvor du har det fra, det med at jeg skulle havde været med i "Dagens mand" Men det passer ikke helt, så undersøg lige tingene lidt grundigere næste gang ! Haha

    SvarSlet
  3. Det er sjovt at du går så meget op i at webmaster skal få styr på sine fakta, taget i betragtning at du er sammen med Danmarks største lystløgner der ikke engang selv kan holde styr på sine løgne. Du kan jo passende læse lidt her på siden :-)

    Webmaster håber virkelig at det er dét værd, at du "knepper" dig til lidt TV-tid med den påtagede Sidney Lee.

    SvarSlet
  4. Sidney ser ud som han lige skal tænke over hvor Århus ligger ( hvem husker ikke Zulu ræs hvor han troede de var i Vejen !!) eller er det for meget sprut ?

    SvarSlet
  5. Med en IQ på 152 (?)behøver man ikke at vide
    om det er Århus eller Vejen, Sara kom fra.

    SvarSlet
  6. jeg synes bare at i skal lukke og være sød over for "kæresten" i ved jo ikk en skid om hende, hold bedre styr på jeres fakta.

    og i skal ALDRIG tale ondt om min gud sidney lee, i skal ALDRIG ALDRIG ALDRIG tale ondt om ham... så jeg tror nok at det er jer der skal passe på!.....

    SvarSlet