onsdag den 29. februar 2012

Sandheden om Sidney Lee på Facebook

Til alle jer der hader Sidney Lee, elsker ham og/eller bare gerne vil have et sted at dele sladder, sandheder og frustrationer om den skæve eksistens, har vi lavet en Facebook-side. Den kan findes HER. Like og del!

1 kommentar:

  1. Alle kan skifte deres officielle navn, hvis de ønsker det. Det koster et par tusind kroner. Personaen "Sidney Lee" er sandsynlig født Søren Trier, og så har han skiftet til Sidney Hassel Hansen. At skifte navn på den måde og flere gange igennem livet er ofte udtryk for psykisk ustabilitet, mytomanisk adfærd eller personlighedsforstyrrelse. Man ser det ofte hos småsvindlere og vaneforbrydere. Jeg tror ikke, at der er nogen tvivl om at "Sidney Lee" på et tidspunkt har fået stillet en alvorlig psykisk diagnose, hvilket forklarer:
    - de patologiske løgne og totale indifferens, når løgnene gang på gang afsløres
    - at "SIdney Lee" er på førtidspension (hvis det altså kan bekræftes)
    - hans tidligere "kærestes" Winnies historier til BT om "Sidneys" svingende, utilregnelige og i sidste ende voldelige adfærd, samt hans mors advarsel til Winnie om aldrig at låne ham penge.
    - hans grænseløse seksuelle adfærd, som forklarer fortiden inden for pornofilm og hans i øvrigt fortsat uterlige adfærd
    - hans tvivlsomme seksuelle signaler, som mange opfatter som undertrykt homoseksualitet, men som mere sandsynligt kunne hænge sammen med hans patologiske narcissisme, den som også impulsivt får ham til at springe fra "divaer i junglen" på TV3, alene fordi han ikke ville identificeres med en bestemt gruppe mennesker.
    - hans "quitter"-mentalitet
    - hans overdrevne misbrug af alkohol og stoffer, som kunne være et udtryk for selvmedicinering.

    Man kunne sikkert finde flere eksempler, men hvad jeg finder mere interessant end hvor snotirriterende "Sidney Lee"er, så er det hvordan tv-selskaberne kan legitimere den kyniske eksponering af et psykisk sygt og uligvægtigt menneske, der tydeligvis ikke selv kan sætte grænser. "Sidney Lee" aka Søren Trier aka Søren Overgaard aka Micheal Overgaard, aka Sidney Hassel Hansen er en trist historie og jeg føler med hans familie

    SvarSlet