mandag den 23. januar 2012

Afsløring: Sidneys ynkelige tilværelse

En læser har givet os adgang til en e-mail dialog mellem en frustreret mor og Sidneys (eks)kæreste, Winnie Lock Dall. Det vides ikke om Sidney og Winnie er kærester den dag i dag, selv om de for nylig fandt sammen igen. Men af de mails vi har fået adgang til, ser det ikke ud til at være tilfældet.

De fleste har nok allerede bemærket at Sidney mere eller mindre er ude af rampelyset. Dog medvirker han i en aktuel tv-reklame for Kohberg. Her har der til hans store held, været en PR-medarbejder uden en finger på pulsen, som har forslået Sidney i en reklame. Pinligt!

Til sagen:

I korrespondancen mellem moderen og Winnie, fremgår det at Sidney tilsyneladende skylder moderens søn en sjat penge for noget narkotika. Sidney tager selv stoffer, hvilket Winnie også bekræfter - han vil dog ikke stå ved dette.

Winnie fortæller også at Sidney skylder mange penge - bl.a. SKAT. Han er en svær mand at få fat på, skriver moderen - dette giver Winnie hende ret i. Sidney slukker angiveligt sin telefon eller lader være med at tage den, hvis han ikke ved hvem der ringer.

Winnie anbefaler moderen at blande pressen ind i det, men dette har moderen ikke lyst til. Hun skriver endvidere at Sidney også skylder hende 7500 kroner, for "ting han har ødelagt". Han skylder også en "veninde" penge for et TV som han har fået og han skylder sin mor penge. Sidneys mor har betalt meget af Sidneys gæld og er - som det fremgår af dialogen - den person som man bør gå til, hvis man har et økonomisk udestående hos Sidney. Stakkels mor!

Sidney laver ikke noget til hver dag. Det eneste han har lavet i noget tid, er den reklame for Kohberg. Er det mon sket, det som Sidney sagde ikke ville ske? Er de 15 minutter ved at være opbrugt?

Udpluk:

Mor:" Min søn tager en del stoffer og det er for dem gælden er opstået desværre. men ret skal være ret og han skal have dem igen"
Winnie: "Sig det som det er til hans mor. for det hjælpe mere end Sidney da han bare slukker hans mobil og hvis jeg var jer gå til pressen med det. Sidney lyver nemlig om han tager stoffer."

...

Mor: "Hmm jeg har ikke lyst til at blande pressen ind i det her. Tager sidney mange stoffer? Og hvad er adressen til hans forældre?"
Winnie: "nej okay det er jo op til dig men det letteste måde at få penge af ham han skylder er hans mor. Han skylder mig 7500 kr. men det er nu for andre ting han har ødelagt. nu ved jeg jo ikke lige hvor reel du eller hvordan om det er det i skal bruge nr. til"

Ynkeligt, Sidney!

1 kommentar: