mandag den 7. marts 2011

Sidney Lee update 2011

Halløj folkens - Sidneyfans såvel som haters :-)

Det er blevet tid til en lille Sidney update, hvilket også er blevet efterspurgt en del gange. Det er væltet ind med mails og sjove historier fra folk der har haft bizarre oplevelser med vores yndlingskarakter, Sidney Lee.

Først og fremmest vil jeg starte med den fiktive artikel som rokokoposten.dk har skrevet om Sidney Lee og sjovt nok har valgt at kalde for "Sandheden om Sidney". Sidstnævnte kan godt undre mig, da det lugter lidt af Sidneyfans der prøver at misvise mine besøgende via Google - det kan også blot være at jeg er gået hen og er blevet lidt småskeptisk. Nok om det.

Kort efter at artiklen var blevet publiceret, væltede det frem med "HAH, det var det jeg sagde - han er pisse klog". Det sørgelige i disse tilfælde, var dog at folk ikke tog sig de 15 sekunder ekstra det tog, at læse teksten i højre side. Her står der at alle artikler på rokokoposten.dk er _FIKTIVE_. Øv, hva :-)

Sidney Lee er selvfølgelig ikke en klog fyr som har narret os alle. Gid han var, for det kunne være sjovt. Men så god en skuespiller er han ikke. Sandheden er desværre, at Sidney er en lavt begavet og ekstremt usikker person som hele sit liv har jagtet sin sande identitet. Han mener nu at have fundet den, meeeen mon dog. Hans nuværende identitet er baseret på de mange timer han som barn så wrestling i TV og hørte rock'n'roll. - Intet andet.

Mere følger...

3 kommentarer:

  1. Mere følger hvornår? Vi vil have de sjove historier.. Ikke den evige samme tilsvining:)

    SvarSlet
  2. Hvornår kommer der så noget nyt??

    SvarSlet
  3. Enig, hit med de skæve historier - dem savner vi! :-)

    SvarSlet