torsdag den 9. december 2010

Da Sidney Lee debuterede som pokerspiller

Husker du da Sidney Lee debuterede som pokerspiller? Fremover vil undertegnede bringe en række "Sidney Lee øjeblikke - husker du?"-indlæg, hvor der ruskes lidt op i Sidneys mange pinlige og sjove øjeblikke.

Kun en måned efter at Sidney havde tabt sin første (og garanteret også sidste) boksekamp mod Stig Tøfting, prøvede han kræfter i pokerverdenen. Her var han blevet tilbudt en plads ved et bord under en større pokerturnering. Sidney er frisk på lidt af hvert - fællesnævneren er fiasko, men dette afskrækker ikke Sidney Lee. Hans debut som pokerspiller blev ej heller en succes. Poker kan derfor føjes til listen over Sidneys no-go's.

Sidney duede heller ikke til poker

Hvad laver Sidney i øvrigt til jul og hvor samt hvorledes fejres den? Følg med og følg med i Sidneys jul på bloggen her.

5 kommentarer:

  1. Glimrende ide med små og måske glemte Sidney historier fra året der gik.

    Måske kunne sitet opfriske den grinagtige historie om Sidney, der udtalte sig positivt om tossen Frederik Fetterleins ulovlige potenspiller?

    Sidneys libido er i det hele taget værd at dvæle lidt ved. Tænk på historien om bruddet med Winnie, hvor Sidney fortæller om ikke mindre end to snese utroskab, herunder 8 tilfælde af prostituerede på en ferie med kæresten!

    Manden er mytoman - Keep up the god work

    mvh
    Jakob

    SvarSlet
  2. Please lad være med at lade bloggen dø! Det er GENIAL underholdning, og du skriver FANTASTISK godt.

    SvarSlet
  3. Savner 2011 updates

    SvarSlet
  4. http://rokokoposten.dk/2011/01/26/sandheden-om-sidney/

    SvarSlet