fredag den 28. maj 2010

Sidney giver sig 100 procent

Tjek TV bringer i dag et interview med Sidney Lee, hvor han bl.a. fortæller at han påbegynder optagelserne til 3 nye TV-programmer når han kommer hjem fra 17 dages ferie.



Han fortæller ikke noget om hvor han skal på ferie, for hvilken kanal TV-programmerne skal produceres eller hvad det egentlig er for noget.

Den gode Sidney er som sædvanlig meget hemmelighedsfuld, og vi har jo alle erfaret os, at når Sidney er hemmelighedsfuld, er det som regel en lille sang fra de varme lande - blot for at vi ikke skal glemme ham helt. Skal han overhovedet på ferie? Og hvis han skal, er det så bare en lille ferie hos mor og far? Og hvem skal passe Pussy?

Jeg er igennem en fællesven med Sidney, blevet gjort opmærksom på at selv hans ekskæreste, som han introducerer som hans bedste veninde igennem mange år i Single Liv, siger at han ikke altid har heddet Sidney - mere vil hun ikke ud med når hun bliver spurgt ad. Anyhow, det er vel også old news. Vi ved alle at "Sidney Lee" er Sørens lille påfund.

1 kommentar:

  1. Genial blog den her. Morsomt var det også at høre Søren sige for 6 mdr. siden at han var ved at "filme" 3 store ting, hvoraf den ene var høvdinge bold til zulu, hahaha, magen til selvbedrag.. Det der er mest utroligt er at EB eller BT ikke har prøvet at udstille samtlige af hans løgne, for derefter at konfrontere ham.

    SvarSlet