lørdag den 15. august 2009

Sidney Lee og Vild med dans

Sidney Lee udtaler til MSN Starlounge at han har takket nej til at deltage i reality programmet Vild med dans, da han danser som RoboCop. Dette er ikke det eneste han har tilfælles med RoboCop, se bare her:



Sidney Lee udtaler "Jeg tænkte over det, men besluttede mig for at sige nej. Jeg kan simpelthen ikke danse. Jeg danser som RoboCop".

1 kommentar:

  1. Søren Overgaard, hvis du kigger med her, så er der noget jeg undrer mig over.

    Hvordan hænger http://www.bt.dk/kendte/sidney-lee-i-byen-fem-gange-om-ugen, og http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article1165892.ece sammen?

    "– I løbet af en uge er jeg her kun to-tre gange. For det meste fordi jeg lige skal hjem og fodre katten. Resten af ugen sover jeg ude hos mine forskellige veninder, siger 30-årige Sidney Lee"

    Det vil sige at du vælter hjem fra byen, stinkende af kæderøg og spiritus, hjem til dine veninder og sover, flere gange om ugen?

    Jeg har spurgt dig om det samme på Sidneylife, men ved ikke hvor meget du kigger med derinde.. Måske har du fundet ud af at du ikke er helt så spændende som du selv troede, og at dit website, som jo ellers var blevet smidt 500.000,- efter, har floppet.

    SvarSlet