tirsdag den 20. juli 2010

Omtale i B.T. og flere Sidney-løgne

Så skete det, B.T. og MSN Starlounge har gravet yderligere i fænomenet Sidney Lee og nu er bloggen her kommet i søgelyset. Sidney Lee har i et interview udtalt at undertegnede er en stalker der til en fest har forsøgt at kysse Sidney samt har afpresset ham og udleveret informationer om venner og familie.

Først og fremmest vil jeg gerne understrege at jeg aldrig har mødt Sidney personligt. Det overrasker mig dog ikke at hans første løgn er at jeg skulle være homoseksuel og meget fascineret af Sidney. Bevares, jeg ér fascineret af Sidney - fascineret af at et menneske kan opretholde en facade i så pokkers lang tid.

Endvidere har undertegnede aldrig afpresset Sidney eller udleveret oplysninger om Sidneys venner eller familie. Undertegnede har heller ikke en falsk profil på facebook ved navn Lavita Kruse - personen der bruger dette dæknavn har derimod kontaktet undertegnede og tippet om lidt af Sidneys hemmeligheder. - Hemmeligheder der viste sig at holde stik, så den kilde er vist god nok.

Der er ikke mere at sige til den sag. Sidney prøver at rede hvad der er tilbage af en falleret karriere, som i mest af alt kan kaldes for et "freakshow".

Læs artiklen om Sandheden om Sidney i B.T. her og MSN Starlounge her.

PS. Sidney skal selvfølgelig være velkommen til at få et kys, hvis han lyster - men igen, jeg har aldrig haft lejliheden til at kysse ham til en fest (desværre) :-) Det minder mig om dengang Pornoklippet med Sidney dukkede op - straks var han ude med historier om en eks og-jeg-skal-komme-efter-dig... Men, men... God tirsdag!

8 kommentarer:

  1. Dybest set er manden jo bare ren og skær ynkelig. Han er 31 år, alene, bor hjemme ved mor og far og ejer ikke en klink.

    Hvad kan han så? Han kan ikke spille høvdinge bold, han kan køre bil, han kunne heller ikke klare det der tv med forhindringsbane. Han kan heller ikke holde på en tøs, passe et arbejde eller formulere noget klogt.

    SvarSlet
  2. Du glemmer jo den sjove kommentar "før der for tre måneder siden blev oprettet bloggen..." når første indlæg er fra april 2009 :o)

    Mandens løgne vil jo ingen ende tage....

    SvarSlet
  3. Klasse blog det her..
    Og nu ser jeg gudhjælpemig at der er en tv-station som har givet ham et tv-show!?!

    SvarSlet
  4. super sjov blog..... men, jeg kan ikke finde ud af hvem der står bag bloggen, er det ikke lidt mærkeligt at svine en mand til (selv om det er sjovt) uden at stå frem?

    SvarSlet
  5. Jeg syntes at det ok at han får det tv show.

    SvarSlet
  6. Klasse blog det her..
    Og nu ser jeg gudhjælpemig at der er en tv-station som har givet ham et tv-show!

    Han fortjener det sgu.

    SvarSlet
  7. Jeg må tilstå jeg kan heller ikke klare ham, bare 10 sek. så er jeg kureret for hans l...!

    Men jeg ved ikke hvad der er mest uhyggeligt, ham eller de "mennesker" som ser op til ham.!

    SvarSlet
  8. Vi venter spent på oppdateringer! Helt siden vi så "Blod, svette og springskaller" på svensk fjernsyn for et år siden, har vi vært helt trollbundet av Sidney Søren Pippilotta Krusmynta Rullgardina Overgaard Trier Lee og hans eventyr. Det var likevel bare for noen uker siden at vi ble klar over at Mr. Lee er blitt hele Danmarks Falstaff. Takk for en ryddig og informativ blogg. Keep up the good work!

    To glade nordmenn

    SvarSlet