onsdag den 18. november 2009

Rygter om Sidney Lee

Det forlyder i Sidneys omgangskreds at han for tiden er blevet træt af medielyset. Han fortæller til en af sine nærmeste veninder, at han fortryder alle løgnene om alt lige fra at være bosat i USA til at ha været "pro gamer og wrestler".

Her er tidligere blevet skrevet om Sidneys tidligere psykiske problemer, hvor han bl.a. har været på indvalidepension og måtte droppe ud af skolen, grundet psykiske problemer. Det er problematisk hvor vidt det er etisk eller ej, at eksponere en tilsyneladende psykisk syg fyr som Sidney Lee på TV, der lever i en helt anden verden end vi andre gør det. Han lever i Sidney Lee's lille verden, hvor man er hvad man siger man er. Sidney har desværre måtte erfare at dette ikke helt er tilfældet. Alle har en fortid, også Sidney himself. Sidneys fortid byder på en masse nederlag.

Måske har Sidney fået nok nu. Måske har familien sagt stop til Sidney, da de kunne se at det har taget overhånd, at Sidneys psykiske lidelser ikke holder til at Sidneys løgne efterhånden er gennemskuet af menigmand.

1 kommentar:

  1. yahooooo hvis vi kan slipe for at se eller høre om ham mere han er sku for klam

    SvarSlet