lørdag den 6. juni 2009

Bekræftet: Sidney Lee Overgaard er på bistandshjælp

En nær ven af mig, var natten til i dag sammen med en pige, hvis søster (K*****) arbejder på et af landets bistandskontorer, hvor Sidney 'Lee' Overgaard jævnligt kommer forbi.

Om det så er for at drikke kaffe, eller evaluere hans kontanthjælp, må være op til den enkelte at gøre sig spekulationer om.

Nu kan der ikke være mere tvivl omkring det faktum, at den selvudnævnte pro gamer i virkeligheden er forsørget af det offentlige og aldrig har været i stand til at forsørge sig selv.

Gad vide om han får et skattesmæk, nu hvor han tjener sorte penge på at være gæstebartender, o.l.

7 kommentarer:

  1. jeg hedder anja .. ja jeg har også set ham på et bistandskontor inde i byen
    der sagde han at han har gået hjemme i over 2år på kontant hjælp sååå ja det er sandt

    SvarSlet
  2. har lige læst på Sidneys block.. citat som han selv har skrevet der..
    "Det som andre tjener på en måned, tjener jeg på omkring 2 timer" og så står der Sidney tjener masser af dollars? hvis han tjener så mange penge hver weekend hvordan pokker kan han så være på bistand? han må skuda få et kæmpe skattesmæk når klovnen er så dum og skrive om det på sin egen hjemmeside? 10 tusind i timen? haha hvem fanden betaler det for det fjols? det kan skuda løbe op i 60-100 tusind på en nat bare? er han da helt slukket oven i hovedet? og han optræder med susan k det vil sige hun får det samme ca? så det kan blive 200,000 kr for 1 nat med de to fjolser der? haha yeaa right Cindy lee!! du er så fuld af lort man!! løgn løgn løgn det er det eneste du kan!! Mit Navn er Daniel Nielsen. og jeg er så træt af dig og dine løgne Sidney/Søren!!

    SvarSlet
  3. Hvis han fortsætter i den dur uden at oplyse kommunen om anden indtjening, så heder det social-bedrageri. Det skulle give op til 2 år ;)
    Mvh Anders Kollerup

    SvarSlet
  4. Sidney lee er en mega klam homo på kontanthjælp. Håber nogen straffer ham.

    SvarSlet
  5. Sidney har bildt kommunen ind han er psykisk syg og har angst derfor har han kunne være på kontanthjælp så længe uden at der blevet tjekket op på ham. Manden har aldrig haft et job og været på kontanthjælp i 8 år!!
    Det er så til grin!!!Heldigvis modtager han ikke mere hjælp da man fandt ud af han svindel. Tænk at vores skatte penge gå til den slags!! Skam dig Sidney!!

    SvarSlet
  6. sidney er den mest klammeste og grimmeste homo der kan gå på to ben...
    hvorfor fanden skulle han få kontanthjælp og nasse på systemet når han har arbejde ved siden af...
    er ved at være så pisse træt af at høre om ham og hans klamme udtryk.
    han tror han er så sej. lad ham prøve forsvaret så sidder han og tuder som den so han er...

    SvarSlet