torsdag den 28. maj 2009

Det du ikke vidste om Sidney Lee Overgaard

En person fra Sidney Lee's inderkreds, som jeg har fået kontakt til, deler nu sin insiderviden med alle os andre - vedkommende ønsker dog at være anonym, men her er tale om SANDHEDER og ikke usikre spekulationer.

Sidney køber selvbruner i Sverige, da den skal være så kraftig at den af samme årsag er forbudt i Danmark.

Sidney ÉR på kontanthjælp, hvilket hans omgangskreds godt ved, da han selv er åben omkring det.

Sidneys bedste veninde, ved fra Sidney selv, at han har heddet Søren - men dette er åbenbart ikke noget han ønsker at dele med offentligheden.

Sidney er pt. på hormon kur, hvilket hans inderkreds også ved.

Årsagen til at han er på kontanthjælp og ikke har et job, er ifg. vores fællesven, der jævnligt er til fest hos ham og snakker med ham dagligt, er at han ingen uddannelse har og ikke vil have et almindeligt arbejde.

"ja han har jo ingen udd... han ka jo kun finde ud af at spille på maskiner og spille dum..."

Hvad angår hans såkaldte ophold i USA, var det 4 uger og ikke 2½ år! 4 ugers ferie er tilsyneladende nok til at få sig et fint accént.

På Sidney Lee's fanside, på facebook, sørger han selv for at opdatere med artikler, interviews, videoer, mm. Han opdaterer også jævnligt hans side på wikipedia

"Til boksekampen med tøfting var d meningen de sku feste med fri bar og alt mulig bagefter, men han blev så flov og sur over han blev slået i gulvet med d samme at han gik hjem"

"til hans fest måtte folk bruge deceliter mål fordi sidney ingen glas har"

Mere følger...

18 kommentarer:

  1. Jeg kan bekræfte at han på Nyboder skole hed Søren Trier!

    SvarSlet
  2. hmm han er på bistand og har råd til dt ene og det andet og hormon kur oveni hmm er bare de største nasse eller har han kriminel løbebane hmm bare en tanke hehe sjovt ik'

    SvarSlet
  3. Tror du ikke bare han tjener de få penge han nu har på at være med i de forskellige programmer han nu er med i og samtidig på måske ne gæstebartender tjans fra tid til anden :P

    SvarSlet
  4. Normalt går jeg ind for Bistandshjælp, men med ham her burde han nok nærmere betale til staten for al den tid han har fået på de danske TV skærme.

    SvarSlet
  5. han er satme så dum og fuld af løgn!! kan virkelig ikke klare personer som er så fuld af lort! man kan ikke bruge ham til en skid!! FORSVIND MED DIG CINDY LEE!! flyt til Sverige og gem dig lidt og tænk over dit liv, det ville jeg sku gøre hvis jeg var dig!! start på en frisk og få noget ud af livet..

    SvarSlet
  6. Han er simpelthen det mest falske menneske i Dk!!!

    Han påstår selv han er født Sidney Lee - der det ikke ret ynkeligt når det er almen kendt at hans navn er SØREN OVERGAARD!!

    Han påstår selv han er Wrestler - BULLSHIT!

    Hans "tan"....!??? WTF....

    Hans accent!! Hahahaha.... fake!!

    Og det med USA det er simpelthen for lavt!!


    Nej få den skide samfundsnasser ud af Dk ASAP eller få ham i behandling - han er med 99% sikkerhed narcissist og de er bare ikke til at holde ud! (skriver UDELUKKENDE 99% fordi jeg jo ikke har "ret" til at bedømme ham)

    SvarSlet
  7. Han har gået på min nuværende efterskole, Efterskolen ved Nyborg (EVN) og min musiklærer har haft ham. Der er også et meget yndigt billede af ham. Der står der også at han hedder Søren Trier. Mega fedt.

    SvarSlet
  8. Søren Adam Trier har IKKE gået på nyboder skole, men derimod på sølvgades skole, i en klasse over os. Husker ham tydeligt!!!! Mage til NAR....

    SvarSlet
  9. Jeg gik på efterskole med ham i nyborg 95/96! Og ja han hed Søren trier og var lige så fake og belastende dengang som han er idag.Dengang var han bare en lille wanna be graff maler med et ligeså twisted syn på sig selv som nu om dage.Men ellers god underholdning med sådan en tosse tv.Længe leve fakers!!!

    SvarSlet
  10. Han har også gået på Nyboder Skole! Han gik der i 8 klasse! Kan ikke huske om det var før eller efter Sølvgade, men der er et klart bevis i forhold til klassebilledet fra dengang!

    SvarSlet
  11. han gik først på sølvgade og derefter nyboder, han var sq egentlig en sød knægt men blev drillet og mobbet en del.......

    SvarSlet
  12. Upload klassebilleder!

    SvarSlet
  13. Blev moppet og drillet, ikke en skid. Han var en fed nar der altid rakkede ned på andre og 'drillede'.
    Jeg har også gået på sølvgade skole...

    SvarSlet
  14. Halvdelen af det pis som den "Fortrolige Sidney ven" siger er Bullshit.

    Sidney Lee er ikke så dum der i virkeligheden. Han tjener massere penge på folk som jer ser de programmer han medvirker i. Og han har et arbejde, han coacher på kurser om at være sig selv og gøre hvad man har lyst til.

    Så folkens, i er lige blevet Sidney Roll'd

    SvarSlet
  15. Ja det var så den belastende sandhed. Godt spillet Michael!

    SvarSlet
  16. Det er da en kæmpe stor aprilsnar...

    SvarSlet
  17. Michael? Hans navn er Søren Trier, ikke Brødsgaard og ikke Michael.. Hvorfor siger han nu at han forteller sandheden, og at han hedder Michael, når han faktisk ikke hedder Michael, men Søren?

    SvarSlet
  18. Han hedder Søren Adam Trier.
    han har en søster der hedder mette marie trier og enlille bror der hedder trols trier .

    SvarSlet