lørdag den 19. april 2014

Sidney Lee og Nicole Brøggler

Der er sket ting og sager siden sidste update, som jo også var i 2012. Årsagen til at bloggen døde, var nok en erkendelse af, at "fænomenet" Sidney Lee var opbrugt og at han nu måtte lide den pinlige reality-død, som rammer alle dem, der ikke har noget at byde ind med, ud over at udstille sig selv om idiot.

Sidney Lee har fundet en ny måde at få opmærksomhed på: han danner nu par med Nicole Brøggler. Nicole er ikke kendt for noget, ud over at vise bryster for alt og alle. Dette i sig selv, kræver ikke noget videre talent - det kræver blot, at man selverkendelse og ved, at man aldrig bliver til noget i livet. Sådan, Nicole! Dette er en selverkendelse, du deler med vores allesammens Sidney Lee.

Parforholdet er selvfølgelig fiktivt og har udelukkende til formål at give omtale.

Det fiktive par er netop i gang med optagelserne til et low-budget program, hvor man følger de to "reality-stjerner". Dette kan selvfølgelig kun lade sig gøre, fordi hverken Sidney eller Nicole har et arbejde. Sidst vi havde fat i Sidney, boede han jo hos sine forældre og var ikke god for én eneste krone - men derimod en masse gæld til SKAT. Dette var til trods for at Sidney selv havde sagt til diverse medier, at han havde fået en dyr lejlighed af sin far. Hvorfor dette behov for at lyve? Mon han har en diagnose?

Burde medierne ikke nægte at give mennesker spalteplads og tv-tid, når det er så åbenlyst, at de begge er psykisk ustabile og har åbenlyse problemer. Der er en overvejende sandsynlighed for, at de en dag kommer oven på og fortryder at de for altid smadrede deres navne på denne måde.

2 kommentarer:

  1. Din blog er kun udtryk for at det er dig der har et hårdt liv :)

    SvarSlet
  2. Update:

    Ekstrabladet d. 10. maj:

    (...) Det skulle være en smuk kærlighedserklæring.

    Men realitybaben Nicole Brøggler og Sidney Lees beslutning om at få deres respektive navne tatoveret på kroppen endte ikke med søde smil fra omgivelserne.

    I stedet var der latterbrøl, da parret viste resultatet frem.

    For ups ... begge navne var stavet forkert (...)

    Ekstrabladet d. 23. maj:

    (...) Da reality-kendisserne Sidney Lee og Nicole Brøggler efter få dages bekendtskab offentligt erklærede, at nu skulle de giftes og derefter i en lind strøm begyndte at lægge sexfotos op på de sociale medier, fik mange vel nærmest lidt ondt af de opmærksomhedssøgende og tilsyneladende evigt berusede mennesker.
    Men selv om parret fremturer og stædigt fastholder at giftemålet er inden for rækkevidde, var det i dag - efter en ny gang dagen derpå - vigtigt for Nicole at få fortalt, at hun i nat efter at have tilbragt aftenen sammen med sin forlovede Sidney Lee var gået med en anden mand hjem (...)

    Og Realityportalen beretter d. 27. juni:

    (...) Men nu, næsten tre måneder senere, er det altså slut, og brylluppet er aflyst, det fortæller Nicole Brøggler i et interview til Realityportalen.dk.

    – Jeg er rigtig ked at det, men jeg er ikke længere sammen med Sidney Lee. Jeg slog op med ham i nat, siger en tydeligt berørt Nicole Brøggler til Realityportalen.dk.

    -Vi var i byen i nat, hvor en fremmed fyr fortæller mig, at han lige har taget coke med Sidney. Sidney har ellers lovet mig, at det gjorde han ikke mere. Og samtidig vælger han at snave med min veninde, som jeg er uvenner med i øjeblikket, lige foran mig. Det er så respektløst af ham. Så der fik jeg bare nok og slog op med ham på stedet, siger Nicole (...)

    Ak ja. Ingen tv-serie til Sidney.

    Til gengæld kan det oplyses, at Sidney nu har fået en fast indtægtskilde: kontanthjælp.
    Retten til forsørgelse er dog fuldt af pligten til aktivering, og den kære Sidney er således aktuelt og siden september i "beskæftigelsesfremmende forløb" hos firmaet Springbræt i København...

    SvarSlet