torsdag den 21. april 2011

Sidney Lee er på røven

En kilde nær Sidney har kontaktet bloggen og fortalt om Sidneys økonomiske situation for tiden, som er akkurat den samme som sidst vi skrev om Sidneys økonomiske problemer. Som de fleste er klar over, er Sidney flyttet hjem til sine forældre da han er på offentlig forsørgelse eller i hvert fald HAR været. I Sidneys børneværelse hos forældrene, lå der uåbnede breve fra SKAT og ikke mindst regninger - dette har en tidligere kilde fortalt.

Men hvor er Sidney så i dag? Sandheden er den at Sidney er akkurat samme sted. Han bor stadig hos sine forældre og er stadig på røven. Kilden der er nær Sidney, fortæller at det ofte er den gratis mad og drikkelse der motiverer Sidney til at deltage i evens - ikke pengene, for han får IKKE betaling for at deltage i reality-programmer så som det middagsprogram han for nylig deltog i.

2 kommentarer:

  1. Og der tager i så helt fejl. For Sidney fik faktisk penge for at deltage. Lige som alle andre der deltager i dette program, får penge for det.

    SvarSlet
  2. Hej Anonym,

    Om så Sidney Lee fik småpenge for at deltage i et eller flere programmer, ville han få problemer i forbindelse med sin offentlige ydelse. Sidney foretrækker "penge i hånden", som når han er ude på bartenderjobs o.l. - sidstnævnte er nok ved at være en del tid siden, men ja.

    Hilsen Anonym

    SvarSlet